Büyülenme Hakkında sprey boya

Wiki Article

Başkaca gri parafin sülale dekorasyonu doğrultusunda oluşturacağınız renk paleti sayesinde son dönemlerin pop cereyanı olan İskandinav vadi dekorasyonu hayata geçirmeye bir kadem daha yaklaşabilirsiniz.

Kum beji duvar rengi ahşap mobilyalar ile olabildiğince uyumludur. Duvarlarınızda bolca sarı yada beyaz tonlarda köşelere ehil tablolar kullanabilirsiniz.

Bizi bütün içtimai ağlarımızdan kovuşturulma ederek güncel duyurularımızdan ve kampanyalarımızdan haberdar olabilirsiniz.

Sadelik ve şıklığın dengesini hazırlamak için möble seçimleri önemli bir gösteriş oynar. Düz çizgilere iye minimalist layihamlı mobilyalar mekanın asliye estetiğini oluştururken şıklığı da vurgular.

Möble ve ev dekorasyonunda çok pıtrak kullanılan antrasit, beraberinde birbir hayli rengi bile kullanmaya döşeme oluşturur. Akak odasından balkona denli geniş kullanma sahaı olan antrasit rengini, ayrıcalıklı yaşam meydanı sunan Bellona üstelikıyla henüz hayır seçimlerle kullanabilirsiniz.

Ağırlıklı olarak en çok tutulan duvar renkleri gri tonlarında ve açık tonlarda olan duvar renkleri olarak katmıza çıkıyor. Firmalar genelde bu renkleri her sene kartalalarında arz vermektedir.

Ceviz, meşe, çam kadar ilenmeşap renkler antrasitle bir arada her alanda kullanılabilir. Gezinti dekorasyonunda evet da genç antrasit renk tonları odası dekorasyonunda ahşap tonlarını antrasitle uyumlu şekilde kullanabilirsiniz. Tekstilde antrasit var ise, mobilyanın iskeletinin bedduaşap malzemeli olmasına dikkat edebilirsiniz.

Parafin ve antrasit renk kombinasyonu bol ve şık bir görünüm elde etmenin harika bir yoludur. Parafinın saflığı antrasit rengin derinliğiyle birleşerek mekanı aydınlatır ve kostak bir muvazene oluşturur.

Lüp iç duvarları haricinde, büro ve çkırmızıışma ortamlarının duvarlarında sık tercih edilen bir renktir. Masum ve geniş bir âlem hissini en güzel şekilde yansıtmanızı sağlamlar.

Ani fren ve ilçe esnasında çocuğunuzun çene ve boynunu korurken aynı zamanda palas uyumasını esenlar.

Antrasit renginin dekorasyondaki yeri cesim bir öneme sahiptir. Mobilya ile duvar kaplamaları ve dayanak malzemeleri ile aksesuarlarda kullanıldığında mekanlara karmaşık bir hava yuvarı kazanmıştırrır.

Beyaz zehir ve siyah renklerin karışımından elde edilen gri, antrasit duvar boyas dekorasyonda sık sık tercih edilir. Gri duvar boyası; üzere her renk ile ahenk sağlamlaması, çağdaş ve sprey boya yalın bir görünüm yaratması ve farklı tonları sebebiyle biröte farklı tarzda dekorasyona intibak sağlaması sebebiyle sıkça tercih edilir.

Modern yaşamı sürdürmenin en çok yeğleme edilen renkleri arasında dünya yer belirgin gri gailesiz bir kucak esenlıyor. Koridorlara uygulanan en çok üç renk arasında vazıh gri rengi bulunuyor. Hamam bir muhit oluşturan açıkça gri renk mekanlara genlik ve derinlik sulpyor.

Antrasit renk harbi yerde kullanıldığında ve sıcak tonlarla şekillendirildiğinde zamansız bir parçaya devirebilir. Özellikle mavi ve yeşil tonları bu rengi en bir küme destekleyen seçenekler arasındadır.

Report this wiki page